Fotografering i Nr. Hostrup 14. oktober

Så er der åbent for tilmelding til studiefoto i Nr. Hostrup Rideklub, nærmere betegnet på adressen . Tilmelding kan kun ske via tilmeldingsskemaet på denne side – simpelthen for at vi er sikre på, at have alle ønskede kontaktdata til jer, der vil deltage.

Fotodagen vil blive opdelt således, at der først fotograferes med lys baggrund, for dem der ønsker dét, og efterfølgende skiftes til sort baggrund, som er bedst egnet til brug sidst på dagen/aften. Vi fotograferer fra kl. 14 til 22 alt afhængig af hvor mange tilmeldinger vi får.

Når du skal vælge baggrund, er det en god idé at have følgende som udgangspunkt:
LYSE HESTE på sort baggrund, og MØRKE HESTE på lys baggrund.

Brune eller brogede heste, der ligger i det bløde mellemleje, kan fotograferes på begge typer baggrund. Og man kan godt fotografere en helt hvid hest på lys baggrund, men en sort eller meget mørk hest kan kun fotograferes vellykket på sort baggrund, hvis der kan benyttes scene-røg under optagelsen. Scene-røg anbefales ikke til nervøst anlagte heste, idet røgmaskinen giver en svagt hvæsende lyd.

Vi tilbyder to pakker, hvis eneste forskel er den tid der afsættes.

Light -> 25 min. / 580 kr

Egner sig til rolige og medgørlige heste og til dig, der ikke har en masse forskellige cirkusnumre der skal foreviges. Der må kun deltage én hest ved booking af denne pakke.

Full -> 40 min. / 980 kr

Bør vælges hvis din hest er af en mere urolig type, eller hvis du ved, at du gerne vil prøve lidt forskellige opstillinger. Denne pakke er “originalen”, og tiden er tilpasset til, at der er plads til det uforudsete, og til at bakse rundt med en evt. lidt vrangvillig hest.

Nogle er så heldige at eje to eller flere heste, og vil gerne have dem fotograferet enten sammen eller efter hinanden. Det kan man vælge at gøre i Full-pakken. Altså flere heste, samme ejer. Du skal være meget opmærksom på, at for hver ekstra hest du bringer ind på scenen, forringes chancerne betydeligt for at få et supergodt billede. Som udgangspunkt anbefaler vi, at du koncentrerer dig om én hest.

Forberedelse af hesten

Hvis du gerne vil give studielyset maksimal effekt, så skal din smukke hest være nystriglet -og kæmmet, og grønne græspletter skal være vasket væk – og: brug masser, masser af show-shine!!! Tænk over hvilket “tøj” du giver hesten på. En gammel slidt mark-grime ser ikke super godt ud i sådan et setup.

Forberedelse af dig selv

Du skal selvfølgelig med på billedet, ingen tvivl om det. Billeder hvor kun hesten er med, er som regel kun interessante for dig selv, men der sker noget magisk, når hest og ejer er sammen på billederne. Har du en hest med spansk blod, er det helt oplagt at lege med et spansk tema. Har du en hvid hest, kunne noget elver-lignende måske være flot (flettet hår, hvid kjole osv). Flotte, blankpolerede støvler er altid et hit, det samme kan bare tæer være. Kan du lave akrobatiske øvelser på din hest, kan du hoppe i en blank trikot. Pas dog på, at du ikke kommer til at ligne SpiderMan – for meget og for massiv farve-pang kan overskygge hesten.

Tag en hjælper med – mindst!

Der er altid brug for ekstra hænder, og du skal medbringe én, helst to hjælpere. Den ene hjælper skal aktivere hesten med et væld af forskellige pivedyr, raslekasser og paraplyer. En mulig anden-hjælper skal hente og bringe effekter, rette på dit hår og din kjole/jakke, og evt aktivere røgmaskinen.

Hvad er det du får?

Blandt de ca. 200 billeder der bliver taget af hver hest, udvælger vi ca. 15-20 stykker, som vi finder mest vellykket. Billederne tages i RAW-format, som er en slags “negativer” der skal igennem en særlig digital fremkaldelsesproces. Der bruges godt og vel den samme mængde tid på denne proces, som på selve fotograferingen.
De færdige digitale billedfiler gøres tilgængelige for dig via download fra Google Drive 7-10 arbejdsdage efter fotograferingen. Med disse billedfiler, kan du få lavet flotte farveforstørrelser fra almindelige A4- og A3-størrelser helt op til at dække en boligblok, hvis det er det du gerne vil. Hvad du gør med billedfilerne bestemmer du selv – vi giver anvisninger til, hvor du får de bedste forstørrelser og den bedste service.

VÆR SÆRLIGT OPMÆRKSOM PÅ, at selvom der leveres 15-20 billeder, vil der blandt disse – selvfølgelig – være ét eller to eller tre som er bedst. Det er disse ét, to, tre måske fire billeder, som er målet med fotograferingen. De øvrige billeder vil til en vis grad være varianter, der alligevel er for gode til at ignorere eller smide ud. Jeg tilstræber altid at opnå det bedst tænkelige resultat – alt andet ville være tåbeligt. Men det er levende dyr vi har med at gøre, og de vil ikke altid helt det samme som vi vil.

Og til sidst: ingen hunde, katte, papegøjer, aber, kvælerslanger – you name it. Kun hesten og dig.

Betaling: kontant på selve dagen

Ingen Mobile Pay. Kvittering gives.